11.03.2019 15:03

Венци Стефанов: Дълговете на Левски са 40 милиона

Видян 1696 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Президентът на Славия Венцислав Стефанов остро нападна новия силен човек в Левски Павел Колев:


"Не знам дали това лице е напуснало БФС. Доскоро не беше напуснал. Да не му бият един боц и да се върне! Хората, дето дават парите там, не обичат такива библиографи, дето пишат само фантасмагории. Нека той ви намери Хасан Чинчири, нали ходи по Европа за извисяване на футболните нива, момчетата е интелигентно. Желая му здраве, той знаеше моето отношение към него. Години наред се мазнеше около Наско и Илияна, после почна да търси други да им пише биографиите, беше се взел насериозно. Не е мой тип човек, казвам го честно и открито. В БФС има млади и кадърни момчета, които знаят езици и не се надуват толкова много. Той беше втори изпълнителен директор, разхождаше се с едни папки.


Аз съм от по-старата генерация, младите са по-чувствителни хора. Аз като има нещо, като го почувствам, и си го казвам. Утре могат да ме глобят и като пресичам на червено. С моите колеги даваме парите си за Славия, не се водим в Славия. Тези, дето се водят, вземат заплати, както в БФС това лице, и в момента в Левски. Когато видя, че един човек е дал 20 лева за спорта, ще го адмирирам. Но когато само взема и само е съдник, последна инстанция, не мога да го уважавам. Казвам го открито".


Венци Стефанов нападна и отбора на премиера – Витоша Бистрица. Според президента на белите е било направено всичко възможно бистришките тигри да останат в Първа професионална лига. Стефанов намекна, че същият съдия, който сериозно ощети Славия, буквално е заклал отбора на Пирин в баража за оставане в елита срещу Витоша-Бистрица.


За финал президентът на белите разкри, че задълженията на Левски са точно 39 милиона и 825 хиляди лева.


„Славия, за разлика от другите клубове, няма една стотинка задължения! На ЦСКА задълженията бяха над 50 милиона лева! На Левски задълженията са 39 милиона и 825 хиляди лева. Това е точната сума! Обадете се и питайте Вашия човек (Павел Колев). Три-четири отбора в българския футбол са чисти в момента. Кои са те ли? Вие разследващи журналисти ли сте или спортни? Направете справка кои са чистите клубове", заяви босът на белите



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

козирог