Свързани новини

07.02.2019 09:31

Божинов отново в Левски

Видян 1315 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Валери Божинов отново е футболист на Левски. Звездата се разбра със сините и подписа договор за година и половина. Любопитен е фактът, че в новия си-стар клуб Божинов ще играе редом с баджанака си – Николай Михайлов. Както е известно двамата дълго време си разменяха своите половинки (Николета Лозанова и Алисия).  Това е втори период за 32-годишния Божинов при сините. Той игра за тима през 2014 г., когато в 20 мача вкара осем гола. Той ще пътува за Кипър, за да се присъедини към лагера на тима.


Нападателят обяви в сряда, че се разделя с Ботев (Враца). Той се присъедини към новака в Първа лига през септември и вкара седем гола в 11 мача от шампионата. Божинов се разписа два пъти срещу Левски при изненадващата победа на Ботев на Герена.


"Година и половина договор, доволен и щастлив съм. Надявам се всички играчи да свършим работа. На Левски не се отказва. С господин Колев бързо се разбрахме, доста спекулации имаше по темата. Това вече е минало. За нас е важно настоящето и какво ще става оттук насетне", каза Божинов при повторното си представяне със синия екип.


В кариерата си Божинов е играл за още 14 отбора: Лече, Фиорентина, Ювентус, Манчестър сити, Парма, Спортинг (Лисабон), Верона, Виченца, Тернана, Партизан, Мейджу хака, Лозана, Риека и Ботев (Враца).


В същото време вечният съперник на сините ЦСКА е пред раздяла с настоящия си селекционер Нестор Ел Маестро, твърди Блиц.  Според неофициална информация червените са започнали преговори с Любослав Пенев да поеме тима.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

 Министърът на отбраната на страната Луис Петри след среща със заместник-генералния секретар на ръководения от САЩ военен блок Мирча Джеоана

Аржентина иска да стане партньор на НАТО

Аржентина официално поиска от НАТО да я ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

стрелец

Последвайте интуицията си

Ако днес почувствате необходимост да се оттеглите и