Свързани новини

06.02.2019 14:10

Гришо пропуска и Акапулко

Видян 1236 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Григор Димитров ще пропусне тенис турнира от сериите АТП 500 в Акапулко. 27-годишният българин, който спечели титлата в мексиканския град през 2014 г., e оттеглил заявката си за участие. На негово място в основната схема влиза британецът Камерън Нори.


Миналата седмица шампионът от финалите на АТП за 2017 г. се оттегли и от турнира в Ротердам. Бившият номер 3 в света има контузия в рамото, като става въпрос за възпаление на сухожилие.


След турнира в Мелбърн, където отпадна в осминафиналите от американеца Франсис Тиафо, българинът се смъкна до 24-ото място в световната ранглиста. Той ще загуби още 300 точки, тъй като миналата година стигна до финала в Ротердам. Лишаването от тях ще доведе до нов срив за хасковлията - вероятно извън Топ 30.


Димитров пропусна турнира в Акапулко през 2018 г., като вместо това избра да играе в Дубай.


Той беше поставен под №1, но отпадна още в първия кръг след загуба от участващия с уайлд кард Малек Джазири, така че няма точки за защитаване.


Следващите турнири в програмата на Димитров са първите две надпревари от сериите Мастърс - в Индиън Уелс (4 - 11 март) и Маями (18 - 25 март), като и те са под въпрос.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

дева