Свързани новини

31.01.2019 17:01

Десподов подписа с Каляри до 2023 г.

Видян 2065 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Футболист номер 1 на България за 2018 година Кирил Десподов подписа договор с италианския Каляри. Роденият през 1996 година нападател подписа договор с тима от Серия А до 2023 година, като в него е включена опция за удължаване до 30 юни 2024 година. Трансферът на Десподов  е рекорден за български футболист от роден клуб в чужбина и подобрява този на Стоичков в Барселона през 1990 година. Червените обаче не обявяват сумата, която остава конфиденциална. Според неофициална информация ЦСКА ще получи € 4.2 млн. за своя №19. Отделно ЦСКА ще запази 15 процента при бъдеща продажба на Десподов, както и ще получи допълнителни бонуси при добро негово представяне в Калчото.


Най-добрият ни футболист за миналата година най-вероятно ще дебютира за Каляри в мача срещу Милан на 10-и февруари.  В понеделник Каляри ще се изправи срещу Аталанта, но  22-годишният ни национал едва ли ще вземе участие в срещата.


За два сезона и половина с червената фланелка Десподов изигра общо 79 официални мача във всички турнири, в които отбеляза 24 гола и записа 30 асистенции. Като играч на армейците той се утвърди и в мъжкия национален отбор, където отбеляза важен гол срещу Кипър.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

козирог