22.01.2019 17:01

Хабиб: Побеждавам Сен Пиер, Тони Фъргюсън и Флойд Мейуедър и се оттеглям като най-великия

Видян 1439 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Хабиб Нурмагомедов вече е избрал 3-мата бъдещи опоненти, които ще бъдат последни за него в неговата кариера. Той иска да се бие срещу Джорд Сен Пиер, Тони Фъргюсън и Флойд Мейуедър, след което да се откаже.


"Не знам точно сега, но може би Джорд Сен Пиер, Тони Фъргюсън и Флойд Мейуедър. След тези три битките мога да се откажа като най-великия спортист за всички времена”, сподели дегестанецът.


30-годишният световен шампион в UFC изключи възможността да се бие отново с Конър Макгрегър, въпреки че в неговия щаб се колебаят за подобен сблъсък при оферта от $15 млн. Хабиб е категоричен, че е победил категорично в сблъсъка им и ирландецът не заслужава реванш.


Сен Пиер е много голямо име, харесва ми опонентът ми да е много тежък, а и той е малко по-едър физически от мен. Ако ще се изправяме един срещу друг, трябва да е в лека категория, защото в полусредна той ще бъде по-едър. За мен ще бъде умно решение да направим двубоя в лека категория. Той е голямо предизвикателство за мен, за моето наследство ще е чудесно да се изправя срещу него, а мнението ми е, че той е най-великият в историята на UFC.


Мейуедър вече е стар. Ако говорехме да се бия с някои от младите лъвове в бокса, тогава щеше да ми е много тежко. Например, с Канело или Головкин - тези двамата са опасни. Но Мейуедър вече е на 42 години, а е много голямо име, така че защо не", сподели още Хабиб.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.