21.01.2019 16:01

Линдзи Вон направи последния си старт?

Видян 1513 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Звездата на алпийските ски Линдзи Вон обяви, че обмисля да прекрати преждевременно състезателната си кариера. Първоначално американката планираше да се оттегли след края на сезона. Последствията от тежките контузии обаче могат да я принудят да го направи още следващата седмица.


"Има вероятност да се оттегля незабавно. В момента обаче съм малко емоционална. Трябва да помисля сериозно на свежа глава. Това не е решение, което ще взема твърде бързо и лекомислено", каза Вон след супергигантския слалом в Кортина д'Ампецо, в който не успя да завърши.


Четирикратната носителка на Световната купа се завърна на пистата миналия уикенд, след като пропусна началото на сезона заради поредната контузия. Тя получи увреждане на предна кръстна връзка и натъртване на кост по време на тренировка през ноември.


В петък в първия си старт за сезона американката даде 15-о място в спускането в Кортина д'Ампецо. В събота тя завърши девета в коронната си дисциплина, в която е олимпийска шампионка от Ванкувър 2010 и бронзова медалистка от Пьонгчанг 2018.


"Наистина не знам какво да мисля на този етап. Това определено не беше начинът, по който се надявах да тръгнат нещата. През годините съумях да се боря въпреки многото контузии в кариерата ми, но може би тези контузии са взели най-доброто от мен. Не съм сигурна. Ще си дам два-три дни и ще взема някои решения", добави Вон.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора,