21.01.2019 10:01

Министър Кралев награди призьорите от Нощта на шампионите

Видян 1148 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Министерството на младежта и спорта и Българският спортен тотализатор за четвърта поредна година организираха церемонията Нощта на шампионите. На събитието с парични премии на обща стойност 215 000 лева в 7 категории бяха наградени най-изявените спортисти и треньори на България за 2018 г.


Министърът на младежта и спорта Красен Кралев връчи чек за 50 000 лв. на Спортист №1 на България – световната и европейска шампионка по борба Тайбе Юсеин. За треньор на годината бе избран – Петър Касабов (старши-треньор на националния ни отбор по борба), а за отбор на годината бе определен ансамбълът ни по художествена гимнастика.


В своето приветствие Кралев изтъкна, че поставяйки в светлината на прожектора най-достойните спортисти и техните треньори, ММС и БСТ не само засвидетелстват уважението си към тях, но и дават възможност на хиляди деца и млади хора да намерят своя пример за подражание, който да ги мотивира към активни занимания със спорт и преследване на високи спортни резултати.


Красен Кралев  изрази задоволство и от представянето при мъжете и жените, което също дава поводи за оптимизъм за настоящата предолимпийска 2019 г. и за достойно представяне на Олимпийските игри в Токио през 2020 г.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

лъв