17.01.2019 16:01

Върховният съд отхвърли жалбата на Любо Пенев

Видян 1419 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Върховният касационен съд отхвърли жалбата на Любослав Пенев срещу проведения преди близо година конгрес на БФС, обяви футболният съюз.


"Определението на съда не подлежи на обжалване и това окончателно слага край на съдебните дела на кандидата за президент на БФС от последното общо събрание, който загуби катастрофално при гласуването с 36 на 463 гласа", се казва в информация до медиите.


На 16 февруари 2018 г. Борислав Михайлов спечели убедително четвъртия си пореден мандат начело на българския футбол. Той получи 91.8% от гласовете в надпреварата, в която негови съперници бяха Пенев и Ивайло Дражев.


Пенев определи конгреса за фарс. "Дойдох да говоря за футбол, но си промених мнението, след като не ме допуснаха сутринта. Не мисля, че по този начин се правят избори. За мен това е, меко казано, фарс. Любо Пенев и екипът му не участват в уредени мачове", заяви тогава бившият футболист.


 В същото време стана ясно, че националният ни отбор по футбол ще изиграе контролна среща с Ирландия на 10 септември в Дъблин.


Датата е свободна и за двата отбора, които тогава нямат срещи от европейските квалификации. Три дни по-рано България гостува на Англия в мач от група А на квалификациите.


Съставът на Петър Хубчев е в една група още с Чехия, Черна гора и Косово.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп