Свързани новини

14.01.2019 15:13

Гришо тръгна с победа в Австралия

Видян 1055 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-добрият български тенисист Григор Димитров започна с победа участието си на Откритото първенство по тенис на Австралия. Поставеният под номер 20 в схемата Димитров победи сръбския ветеран Янко Типсаревич след 4:6, 6:3, 6:1, 6:4. Въпреки че загуби първия сет хасковлията показа по-добра игра от завърналия се на корта Типсаревич и заслужено се класира за втория кръг на надпреварата. Там Димитров ще срещне Пабло Куевас, който победи сърбина Душан Лайович в три сета.


Българинът има две победи над Куевас, като единствената му загуба е от 2015 година на турнира на червено в Истанбул. Ако върви добре, на 1/4-финал нашият ще срещне непреодолимия за него Надал.


В същото време Анди Мъри приключи участието си в първия за годината турнир от Големия шлем. Шотландецът, който преди няколко дни обяви, че ще прекрати състезателната си кариера през този сезон загуби от Роберто Батиста Агут след 4:6, 4:6, 7:6, 7:6, 2:6. Това може да се окаже, че е било последния мач в кариерата на двукратния олимпийски шампион и носител на три титли от Шлема. Неотдавна Мъри заяви, че иска да прекрати кариерата си след края на тазгодишния Уимбълдън, но не знае дали ще издържи на болката в дясното бедро.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!