Свързани новини

19.12.2018 09:34

Наше момче №1 на тенис в Европа

Видян 1520 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Пьотр Нестеров беше избран за тенисист номер 1 на Европа при момчетата до 16 годишна възраст. От Тенис Европа обявиха официално, че Нестеров е "Играч на годината". С това голямо постижение Пьотр печели едноседмичен лагер в академия академия "Муратоглу", предаде Дир.бг.

Това е един от най-модерните центрове за обучение в света, който предлага тренировъчни лагери целогодишно в един уникален спортен и развлекателен комплекс от 12 хектара във Френската Ривиера.

Официалният сертификат и медал за наградата "Играч на годината" ще бъдат връчени на представител на Българската федерация по тенис по време на церемония в годишната среща на Тенис Европа във Валета, Малта, в края на март 2019 г.

През тази година Нестеров стана шампион на осемте най-добри на Европа до 16 г. на Мастърса в Реджо Калабрия (Италия). Също така Пьотр триумфира с титлите на турнира до 16 год. от първа категория в Сараево (Босна и Херцеговина) и в надпреварите от втора категория в Лида (Беларус) и Панчево (Сърбия).

Пьотр завършва годината като номер 1 и в ранглистата при юношите до 16 г. Завършвайки като номер 1 в годишната класация на Тенис Европа, Нестеров застава в сериозната компания на Новак Джокович, Григор Димитров, Гаел Монфис, Ришар Гаске, Мартина Хингис, Жустин Енен,Ива Майоли и много други, които са завършвали годината като номер на Европа до 14 или 16 г.

Освен Димитров и Нестеров номер 1 на Европа от България са завършвали Димитър Кузманов и Леонид Шейнгезикхт. И двамата го постигат до 16 г. съответно през 2009 и 2015 г.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

овен

Ден бърз и активен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден бърз и активен. Определено ще ви е интересно и