Свързани новини

10.12.2018 16:02

Бивш тенис-национал с брутална атака към Гришо

Видян 1662 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бившият тенисист и национален състезател Радослав Лукаев, който сега е успешен треньор, нападна Григор Димитров за цялостното му отношение към българския тенис, чрез Фейсбук. Ето, какво написа той на стената на Гришо в социалната мрежа:


 "Гришо,пиша ти тук, защото така реши да не искаш да имаш контакт с никой от бившите тенисисти на България,защото ти сам избра така да бъде.


 Говориш, че си националист, който милее за държавата, и се гордееш да се състезаваш под БГ флаг. Когато беше малък, баща ти търсеше начини да ти помага да се развиваш и когато най-много имаше нужда да играеш с някой, баща ти се обръщаше към мен. Можеш ли да отговориш, защо след като стана голяма звезда, се скри в имението си в Монте Карло и спря да контактуваш с нас и баща ти да обяснява, че никой не трябва да има връзка с теб, и тренираш там изолиран, а не го правиш в България? Ти по този начин караш много други българи, които се занимават с този спорт, да последват твоя пример и да бъдат надути като теб, даваш ли си сметка изобщо какъв пример на младите даваш, какъвто уж искаш да бъдеш и България да се гордее с теб?


Ти по никакъв начин не помагаш на българския тенис, защото на нито един турнир, на който си бил, не си изявил желание да тренираш или загряваш с друг българин и така ли те научихме, когато беше на 15-16 години?


Кога човек като теб е направил нещо, което да не е свързано с пари, и само защото твоят екип ти напълни главата, че БФТ и държавата не са ти помогнали по никакъв начин?


 Омръзна ми да чета и слушам глупостите какъв националист си, а в същото време нямаш една седмица тренировки в България, където децата да се докоснат до теб и твоите фенове да те видят. Толкова ли в България няма хора, с който не можеш да работиш и помагаш на тенис средите? Един пример ще ти дам  - Yves Allegro беше спаринг партньор на Роджър Федерер, после играха двойки заедно и в крайна сметка стана главен треньор на Швейцария и до ден днешен Федерер тренира на Националния тенис център, кога последно си спомняш ти да си направил нещо такова? Много се радвам за твоите успехи, но не си човекът, за който се представяш, а използваш държавата за личните си цели и манипулираш медиите."


Отношението на Григор към българския тенис в последната седмица е повече от противоречиво и буди недоумение. Преди 6 дни в интервю по бТВ той сподели, че няма смисъл да участва на „частния” тенис турнир в София, а само няколко дни във Фейсбук той написа, че думите му не били представени правилно, макар сам директно да ги изговори. Скандален е фактът, че хасковлията написа това опровержение на своите думи на английски език в профила си в социалните мрежи.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

водолей