17.11.2018 08:11

Националите: Изиграхме най-добрия си мач

Видян 1456 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Футболистите от националния ни отбор изразиха мнение след равенството 1:1 с Кипър, че това е бил най-добрият мач на България в последните години. След спечелената точка нашите продължават да делят първото място в 3-та група на 3-та дивизия в турнира Лига на Нациите с отбора на Норвегия.


Ивелин Попов: "Бяхме доста афектирани след края на мача. От доста години това беше един от най-добрите ни мачове, с толкова положения, с такова отношение от всички и на терена, и на скамейката. Видя се, че този отбор има възможности. Показахме желание и хъс, но трябва да добавим още някои неща. Срещу Словения всичко може да се случи. Ако Кипър се защитава срещу Норвегия така, както срещу нас, всичко е възможно".


   


Стархил Попов: "Играхме добре. Не си спомням друг мач, в който да сме имали толкова положения. Имаше поне още една чиста дузпа. Може би ако я беше свирил по-рано, резултатът щеше да бъде друг. Два пъти топката се разхождаше по голлинията. В останалите мачове взети заедно нямахме толкова положения. Липса на шанс, не мога да кажа, че с нещо сме били зле. В момента разочарованието е по-голямо, защото заслужавахме да победим. Дай Боже да сме си запазили головете за мача със Словения в понеделник. Норвегия ни води с един гол, така че ще ни трябва".  


Николай Димитров: "С оглед на играта, поне отвътре, смятам, че това беше един от добрите мачове на нашия отбор. Трябваше да вкараме повече от тях, но има и такива срещи, топката не влиза. А и техният вратар извади доста положения".


Георги Костадинов: "Доста тежък мач. Не започвахме по най-добрия начин, но след това контролирахме играта изцяло, създадохме доста положения и сме много разочаровани, че не спечелихме мача. След 25-ата минута играхме много силно, но за жалост този път късметът не беше с нас. Сигурен съм, че този отбор го чака едно светло бъдеще".


Източник: БНР



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

 Георги Георгиев

Спряхме Аферата с имотите в Южния парк: Георги Георгиев

"Спряхме Аферата с имотите в Южния парк ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!