09.11.2018 09:31

Лудогорец отпадна от Лига Европа

Видян 1187 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Отборът на „Лудогорец“ отпадна от турнира по футбол Лига Европа, след като завърши 0:0 с АЕК (Ларнака) в четвъртия си мач в група А. И кипърците напускат турнира, тъй като и двата тима са с по 2 точки и нямат шанс да се доберат до едно от първите две места. В другата среща „Байер“ (Леверкузен) победи „Цюрих“ с 1:0 и така двата тима имат по 9 точки, докато българите и кипърците са с по 2.


Срещата в Разград започна двуостро, но първите опасности бяха за гостите от Ларнака. В 13-ата минута Жан-Люк Асубре преодоля Сисиньо и по чудо топката не попадна във вратата, предаде БНР. Топката попадна в Тричковски, той шутира, а Ренан не помръдна. Първата опасна атака за домакините бе три минути по-късно, но Марселиньо на върха на атаката не успя да нанесе удар.


Най-чистото положение преди почивката бе в 37-ата минута, когато Ренан се намеси и извади влизащата долу до гредата топка след изстрела на Игор Силва. „Лудогорец“ отговори с не много опасен удар на Кешерю в 41-ата минута. Двата отбора продължиха да се борят и в началото на второто полувреме, като опитите за надмощие се пренесоха и при неспортсменските изяви, предизвикали съдията от Норвегия да вдигне четири жълти картона за четвърт час. В 73-ата минута Марселиньо след пас на Сисиньо затрудни максимално вратаря Рамирес, а при последвалия корнер Моци с глава удари горната греда. До края на мача кипърците създадоха едно положение при центриране на Гарсия от фаул, но Недялков изчисти топката пред Тюлемез. Резервата Якуб Шверчок в добавеното време имаше две добри възможности, но не успя да нанесе точен изстрел.


Снимка: Спортал



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп

дева