08.11.2018 14:11

Роналдо отново вкара на Юнайтед, но Моуриньо си тръгна като победител

Видян 1411 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кристиано Роналдо отново вкара гол на бившия си отбор – Манчестър Юнайтед, въпреки това Червените дяволи си тръгнаха с победата от Италия. Възпитаниците на Жозе Моуриньо победиха с 2:1 Ювентус, след като успяха да обърнат резултата в срещата. В 65-ата минута Кристиано вкара страхотен гол във вратата на бившия си тим, с който изведе Ювентус напред в резултата. Това бе втори гол за петкратния носител на Златната топка във вратата на Юнайтед. През 2013 той отново се разписа, но с екипа на Реал Мадрид. В самия край на мача Червените дяволи стигнаха до пълен обрат в срещата. В 86-ата минута Хуан Мата вкара от фаул, а в добавеното време Леонардо Бонучи си вкара автогол. След края на срещата мениджърът на Манчестър- Жозе Моуриньо направи подигравателен жест, че не чува привържениците на бианконерите. В другата среща от тази група Валенсия победи с 3:1 Йънг Бойс. Лидер в класирането е Ювентус с актив от 9 точки, следван от Манчестър Юнайтед със 7 и Валенсия с 5.


Настоящият първенец на Европа – Реал Мадрид пък записа убедителен успех с 5:0 над шампиона на Чехия- Виктория Пилзен. Рома пък стигна до трудна победа с 2:1 не без помощта на турския съдия Джунейт Чакър  над ЦСКА Москва.


В група Е Байерн Мюнхен победи с 2:0 АЕК, а Бенфика и Аякс направиха 1:1. В група F Манчестър Сити разби с 6:0 Шахтьор Донецк, а Лион и Хофенхайм завършиха 2:2.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

рак