08.11.2018 13:11

Мейуедър отмени дебюта си в ММА

Видян 1413 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Американският боксьор Флойд Мейуедър отмени дебюта си в света на смесените бойни изкуства. Той трябваше да се бие в MMA мач срещу японския кикбоксьор Теншин Насукава навръх 31 декември.


Мейуедър заяви чрез профила си в Инстаграм, че е дал съгласието си за демонстративен двубой, който да продължи три рунда. Мачът щял да бъде пред малка публика от много богати хора, а не събитие, предавано по цял свят.


"Когато пристигнах на пресконференцията, аз и екипът ми бяхме напълно изненадани от новата посока, в която събитието се насочи. Трябваше да прекратим това незабавно", каза американецът.


Искам да се извиня на феновете ми за залъгващата информация, която беше разпространена. Гарантирам ви, че и аз самият бях шокиран от нещата, които се казваха без моето съгласие", добави той.


"Аз съм оттеглил се боксьор, който печели невиждани досега суми от публични появи, говорене пред публика и от редки показни двубои", завърши Мейуедър.


В същото време голямата звезда на Световната федерация по кеч (WWE) Брок Леснар може да се завърне в UFC.  Както е известно той е бивш шампион на веригата в тежка категория. На този етап Леснар има договор с WWE до април 2019 г. В контракта пише, че той има право на една среща в UFC.  Това му дава възможност да се изправи срещу настоящия шампион на веригата в тежка категория – Даниел Кормие, който пък защити титлите си.


Леснар не се е бил в ММА от юли 2016-та, когато се изправи срещу Марк Хънт в среща, която в крайна сметка остана без победител, заради неуспешни допинг тестове. Последната му победа е от 2010-та, когато надви Шейн Каруин на UFC 116.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

лъв