29.10.2018 15:12

Хамилтън е новият стар шампион във Формула 1

Видян 1332 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Люис Хамилтън е новият стар шампион във Формула 1. Британецът си осигури своята пета титла при най-бързите пилоти, след като финишира четвърти в Гран при на Мексико. Това му бе достатъчно, за да си гарантира най-ценният трофей в автомобилния спорт два кръга преди края на календара.  По този начин Хамилтън изравни легендата Хуан Мануел Фанджо, който също спечели пет титли.  Пред него остава единствено Михаел Шумахер, който е триумфирал седем пъти с титлата от Формула 1.


Определено това е най-добрата ми година във Формула 1. Това беше единствената цел – титлата. Когато спечелих титлата през миналия сезон, единствената ми мисъл беше как да се подобря, как да ставам още по-силен. Не говоря само психологически, но и да бъда в още по-добра физическа форма, как да разбирам колата", обясни новият-стар световен шампион.


Надпреварата в Мексико пък беше спечелена  от звездата на Ред Бул Макс Верстапен, който направи много силен старт, изпревари съотборника си Даниел Рикардо и до финала не позволи на Себастиан Фетел да му отнеме победата. Немският пилот на Ферари направи всичко по силите си, след старта бе пети, изпревари и двамата пилоти на Мерцедес Ботас и Хамилтън, на два пъти Рикардо, но с второто си място не успя да спре Хамилтън по пътя към петата му титла. Кими Райконен се качи на третото стъпало на почетната стълбичка, с което помогна за двойния подиум на Скудерията.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

козирог

Денят ще бъде изпълнен с възможности за разширяване на вашите хоризонти

Денят ще бъде изпълнен с възможности за разширяване на