08.07.2018 08:07

Хърватия изхвърли с дузпи домакините

Видян 1288 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Хърватия се класира на полуфинал на Световното, след като победи с дузпи отбора на Русия. Така балканците записаха втори пореден успех на Мондиала след изпълнение на наказателни удари. В редовното време срещата завърши 1:1, а в продължения двата тима си вкараха още по един гол, за да се стигне до изпълнението на дузпите. Там хърватите показаха по-здрави нерви и след 4 реализирани наказателни удара стигнаха до полуфиналите. В герой за шахматистите отново се превърна вратарят Даниел Субашич, който игра контузен по време на продълженията и дузпите. Това бе краят на руската приказка на домашния мондиал. Възпитаниците на Станислав Черчесов оставиха отлични впечатления с изявите си на родна сцена. След отпадането президентът на страната Владимир Путин заяви, че цяла Русия се гордее с футболистите на Сборная.  Селекционерът Черчесов пък похвали своите възпитаници, след като заяви: „ Нямаме големи звезди, но имаме силен отбор”.


В битката за място на финала Модрич и компания ще се изправят срещу Англия, която за първи път от 28 години насам стигна до полуфиналите на шампионата.  Кейн и компания победиха с 2:0 Швеция на четвъртфинал. Полуфиналът между Хърватия и Англия ще бъде на 11 юли (сряда) от 21:00 българско време. В другата полуфинална среща един срещу друг във вторник ще се изправят Франция и Белгия.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

скорпион