02.07.2018 09:37

Меси и Роналдо аут от Световното

Видян 1295 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-големите футболни звезди в наше време Кристиано Роналдо и Лионел Меси са аут от Световното в Русия. Двамата напуснаха Мондиала в един и същ ден, след като Аржентина и Португалия допуснаха загуби на осминафиналите на първенството. Пръв шампионата напусна Лионел Меси, след като неговата Аржентина загуби с 3:4 от Франция в един от най-хубавите мачове от началото на мондиала. В герой за петлите се превърна младата френска надежда Килиан Мбапе, отбелязал две попадения в срещата. Петкратният носител на Златната топка се отчете с две асистенции в двубоя. Няколко часа по-късно големият му конкурент също отпадна от шампионата, след като Португалия загуби с 1:2 от тима на Уругвай. Роналдо не можа да помогне на своите съотборници и след два гола на Едисон Кавани южноамериканците елиминираха настоящия европейски шампион. Така на четвъртфиналите в Русия един срещу друг ще се изправят отборите на Уругвай и Франция.  Отпадането на Меси и Роналдо в един и същи ден предизвика истински прецедент във футболната история на световите първенства. За първи път двама футболисти със спечелени общо 10 златни топки приключват своето участие на световно в рамките само на няколко часа. Така те най-вероятно никога няма да успеят да триумфират със световната титла.  Предвид на възрастта им Меси (31 г.) и Роналдо (35 г.) има голям шанс те да не играят на следващото световно в Катар през 2022 година.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

овен

Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на близките

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на