07.06.2018 13:46

Мач Пулев – Уайт няма да има

Видян 1694 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Дългоочакваният сблъсък между Кубрат Пулев и Дилиън Уайт няма да се състой. Това стана ясно, след като от щаба на британеца обявиха, че Уайт ще се боксира срещу Джоузеф Паркър на 28 юли в Лондон.


Дуелът между Пулев и Уайт трябваше да бъде за статута на официален претендент за световната титла на Международната боксова федерация (IBF), която е притежание на Антъни Джошуа. Сега Кобрата трябва да си търси друг противник, след като Уайт предпочете да избере Паркър, като не е сигурно, че победителят от този мач ще има правото да предизвика Джошуа. Самият англичанин бе спряган и за мач с Луис Ортис за претендентската позиция на Световния боксов съвет (WBC), където шампион е Дионтей Уайлдър.


Изглежда обаче Уайт не е бил доволен от факта, че най-вероятно ще трябва да се бие срещу Кубрат в София и затова е предпочел сблъсък с Паркър. Припомняме, че  търгът за евентуален двубой между двамата бе спечелен от американска компания, в която съсобственик е българинът Ивайло Гоцев, което на практика означаваше, че мачът трябва да се проведе в София. Британецът обаче е предпочел да не се бие с Кобрата у нас.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!