29.05.2018 12:05

Пулев - Уайт на Васил Левски?

Видян 1694 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кубрат Пулев може да се бие с британеца Дилиън Уайт на националния стадион Васил Левски през август. Победителят от двубоя ще стане официален претендент за титлата на Международната боксова федерация, която е притежание на Антъни Джошуа. Мачът е насрочен за 18 август, а желанието на щаба на Кобрата е той да се проведе на стадион Васил Левски, където може да се събере най-много публика. Единственият проблем е, че на 19 август Левски приема отбора на Бока Хуниорс, с който ще бъде отпразнувана 75-годишнината на Георги Аспарухов – Гунди. Другият вариант за боксовия сблъсък остава зала Арена Армеец, където се проведоха предишните два мача на Пулев у нас.


"Настоявам мачът да бъде в България. Направихме необходимото, преборихме се (за спечелването на търга). За мен е най-важно да зарадвам българите и българската публика. Ще бъде една истинска и невероятна атмосфера. Един мач, който наистина остава в историята. Едно грандиозно боксово шоу, което в сравнение с предишните ми противници в България ще бъде на доста по-високо ниво, каза Пулев пред бТВ.


Той допълни, че е малко вероятно мачът да бъде в САЩ, въпреки че по думите му големи компании като НВО и Шоутайм са изразили желание да го излъчват. "95% ще е в България. До няколко дни всичко ще е ясно", каза още 37-годишният боксьор.


До организирането на мача се стигна след търг, който неочаквано беше спечелен от американската компания Epic Sports & Entertainment. Съсобственик в нея в българският мениджър Ивайло Гоцев, а Пулев разкри, че също има дял.


Компанията предложи малко на 1.5 милиона долара за организирането на мача. Това надхвърли почти двойно предложенията на промотъра на Уайт Мачрум  и немската Зауерланд, с която Пулев има договор до края на 2018 г. Българинът още веднъж потвърди за разрива в отношенията си с немците. За Кобрата е изключително трудно да работи със Зауерланд и след края на договора си ще прекрати отношенията си с тях.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

близнаци

Енергията ви днес е насочена към творческо и плодотворно изразяване

Енергията ви днес е насочена към творческо и