Заместник министър-председателят по управление на европейските средства Атанас Пеканов коментира пред журналисти интерпретациите, свързани с евентуална негова кандидатура за бъдещ служебен премиер, ако БСП не реализира третия мандат.

Свързани новини

20.01.2023 13:12

Не съм размишлявал по такива теми: Пеканов за слухове дали може да бъде следващ служебен премиер

Видян 710 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Заместник министър-председателят по управление на европейските средства Атанас Пеканов коментира пред журналисти интерпретациите, свързани с евентуална негова кандидатура за бъдещ служебен премиер, ако БСП не реализира третия мандат, предаде БНР.

"Смятам, че България в момента си има един чудесен министър-председател. Аз го познавам отдавна, работя страхотно с него, така че не бих коментирал такива спекулации. В същото време конституционната процедура продължава. Аз пожелавам и успех на партията, която получи мандата. Президентът е преценил, че тя има най-добър шанс да го състави. Гледаме днес към срещата на лидерите и какво ще излезе от нея".

Ако все пак бъде отправена покана, дали ще приеме?

"В момента съм се съсредоточил по доста тежките теми по отношение на Плана за възстановяване и устойчивост. Не съм размишлявал по такива теми, но както казах, в момента сме в конституционната процедура и такива разговори не водим, тъй като трябва да се даде абсолютен шанс и аз пожелавам успех на госпожа Нинова. Надявам се Столетницата да намери някакво решение на тази трудна политическа ситуация", каза Пеканов.



Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 всичко е менте 25.01.2023 13:32

    Най-опасното и вредно евроатлантическо зомбирано джендърче е под чадъра и закрилата на натовския небългарски генерал, който може и за него да каже някога, че е шарлатанин, но сега с общи усилия погубват род и Родина

  • 002 ПеканОф на съмъскръчки 20.01.2023 21:21

    Ромски гащи.

  • 001 поредния българомразец 20.01.2023 17:25

    Доста притеснително е, че след провалите си РР продължава по същия начин, което показва, че е зависим и кукла на конци. Пеканов е от същия род на Кирчо и Кокорчо, пълни анонимници за българите и факта, че той даде окончателния вариянт на ПУ и затварянето на централите говори достатъчно. Сега се е заел с другата си задача насилствено и преждевременно приемане на еврото в най-бедната и изчезваща държава, но той си живее във Виена и му дреме! РР е огромно разочарование с действията си, които работят против народа и националните интереси и сигурност. В кое ли значе се е клел този човек и за какво?!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще ви се иска да сте особено красиви и привлекателни


Днес ще ви се иска да сте особено красиви и