03.08.2022 15:08

Мастурбатор - задължителен аксесоар за всеки мъж

Видян 4641 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мастурбирането е нещо съвсем естествено, което е част от живота на всеки мъж или жена. В различни етапи от живота си прибягваме до това удоволствие с различна честота, но това е съвсем естествено. Да не говорим, че и самия лайфстайл доста често ни оказва влияние и ни тласка в една или друга крайност.


И докато мастурбирането е нещо съвсем елементарно, което може да се практикува просто с ръка, в търговската мрежа се предлагат цял куп еротични аксесоари, които могат доста да ни помогнат в тази насока.


И докато най-известната в света секс играчка си остава вибраторът, който милиони дами по света имат в нощното си шкафче, индустрията е създала всякакви креативни приспособления и за представителите на силния пол.


Мастурбатор за мъже - какво се предлага на пазара


На пазара се предлагат различни видове мастурбатори за мъже (вижте предложенията на Sexo.bg), които са доста креативни по отношения на основния дизайн и замисъл. Разбира се, цената също оказва влияние, като по-скъпите модели играчки са по-креативни, по-големи и предлагат всякакъв вид допълнителни екстри.


Флешлайт (така нареченото фенерче, което е буквалният му превод от английски) е най-популярният тип мастурбатор на пазара. То представлява пластмасова, силиконова или друг тип твърда дръжка, която завършва на върха с мека материя, наподобяваща човешка кожа.


Има малка дупчица на върха, която имитира влагалище. Мъжът хваща “фенерчето”, след което може да добави лубрикант по негов избор и да си достави удоволствие. Има два вида модели флешлайт - автоматични и ръчни.


Напоследък на пазара се предлагат и модели, които за разнообразие не имитират вагина, а устни. Принципът на ползване е същият, а моделите също могат да бъдат ръчни или автоматични.


На пазара има и още един вид мастурбатори, които имитират дупе. Те са изключително реалистични и върху тях има изработена малка дупчица, която имитира анус и една по-голяма, която имитира вагина.


Този тип мастурбатори са по-скъпи, но създават много истинско усещане в потребителите. Материята изключително добре имитира човешката кожа и допира на истинско дупе.


За да се използва този модел, също се нуждаете от лубрикант, който да осигури меко, гладко и хлъзгаво проникване в един от двата отвора. Разбира се, необходимо е и редовно почистване и спазване на чудесна хигиена.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Лекуващ лекар 03.08.2022 17:51

    Сутрин, вечер ОНАНИЗЪМ, здрав и бодър организъм !!!

  • 001 Anonimen 03.08.2022 17:45

    това ли е новият девиз на 19 минути: като няма хляб и топлина зимата, мастурбирайте, събирате пари за летуване с тези тъпи реклами явно

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

телец