Свързани новини

23.04.2018 13:51

Борисов: Колегите да са по-експедитивни

Видян 1204 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


 В момента, в който е текло разследването срещу Десислава Иванчева, аз съм се срещал с нея, за да правим парка в Младост. Това каза пред журналисти министър-председателят Бойко Борисов, след представянето на резултатите от проверки за незаконната търговия с цигари, предаде Фокус.

„Мисля, че и Министерството на спорта, и МВР това, което набелязаха, правят, продължават да правят, вече знам, че дори камерите на Националния стадион „Васил Левски“ са сменили. Цялото общество трябва не само да ги подкрепя, а да негодува срещу подобни деяния. Достатъчно строги са в момента, за да се налага да ги надъхвам повече. Когато ги надъхаш повече полицаите и жандармерията, следващият път те ще вложат повече сила и ще имаме друга тема на разговор. Малко ще стане като с кмета на „Младост“, коментира Борисов във връзка с полицейските служители, които пострадаха заради хвърлена бомбичка по време на мача Левски-ЦСКА.

За показния арест на Десислава Иванчева, премиерът заяви: „Зададох и аз въпрос като вас, че това толкова дълго стоене на мястото, където бяха задържани, отговорът, който ми дадоха и аз го приемам е, че всяка една банкнота трябва да се опише по номер, да се провери от втори човек с всичките им буквички от двете страни и понеже са много банкноти, това изисква много време. Когато навремето преди няколко години имаше, да не казвам имена, беше оправдан човекът, защото пликът с пари не беше отворен да опишат, че са вътре, и това беше достатъчно основание и правилно в съда да падне обвинението“. Той посочи, че затова сега са се били презастраховали в тази посока.


„Понеже чух различни спекулации, мога да кажа, че преди 20-30 дни кметицата или кметът на „Младост“ беше при мен, пратих я при Фандъкова, говорихме за парка до църквата да помогнем финансово и да стане едно прекрасно място. През цялото време съм поддържал отлични отношение, както знаете с всички кметове, независимо дали са от ГЕРБ или която и да било друга партия. Не приемам абсолютно никаква спекулация на тази тема. Бих посъветвал колегите друг път да бъдат по-експедитивни, за да може да не се получава нещо, което всички искаме – борба с корупцията, а след това дни наред да се обясняваме защо и как е проведена самата операция. Така ми беше отговорено – преброяването на толкова много банкноти“, подчерта премиерът и добави, че една цифричка, ако се сбърка от тези, които ги описват, може да падне цялото дело след това.


„Така ми обясниха. Неслучайно споменах, че в момент, в който е текло разследването, аз съм се срещал с кметицата да правим парка в „Младост“, който е до новата църква, която открихме. Не може никой да ме упрекне в каквото и да било“, каза още Бойко Борисов.









Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

дева

Днес може да се чувствате малко по-странно

Днес може да се чувствате малко по-странно и да ви се