Свързани новини

23.04.2018 11:03

Борисов: Президентската институция никога не ме е интересувала

Видян 1158 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След пет години ще си управлявам партията, ако сме живи и здрави, но само Господ разполага. Това заяви в интервю за Дир.бг премиерът Бойко Борисов в отговор на въпрос къде се виждате след пет години. Премиерът отрича да има претенции към поста президент. Планът му е да си изкара мандата. Видео интервюто с премиера Борисов ще бъде публикувано във вторник, 24 април.


"Да си изкарам мандата. Ако питате директно, президентската институция никога не ме е интересувала", казва Бойко Борисов.


Най-важният му урок от опита му до тук в политиката вече 17 години е да си мериш приказките. Премиерът посочва още, че с Волен Сидеров, Валери Симеонов и Красимир Каракачанов има прекрасен диалог.


На въпроса дали са изпушили лулата на мира с президента Румен Радев, Борисов заяви, че на заседанието на КСНС е казал на президента очи в очи каквото има. "Аз съм казал на КСНС това, което имаше да казвам в очите, че се чувствам обиден и в същото време уважавам институцията".


Бойко Борисов определя разигралото се около сделката с ЧЕЗ като един голям балон. Според него БСП хейтят всичко, което правят управляващите. Но както и да е това е тяхна работа.


По случая "Скрипал" стана ясно, че никой не е имал нищо против българската позиция. "За радост вече съм си извоювал позиция с мен да разговарят, а не да ме осъждат", коментира още Боко Борисов. Той подчертава, че приоритетите му във външната политика винаги са били ЕС и НАТО, държи канала на комуникация с Реджеп  Ердоган, а с президента на Русия Владимир Путин е в много добър, работен, изпълнен с доверие контакт. "Той знае, че първо гледам България, второ ЕС и тогава всичко, което можем да направим с Русия го правим", казва Бойко Борисов.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

близнаци