Свързани новини

18.04.2018 11:50

Защо лъжат в съда под клетва за ФБ на ББорисов

Видян 10270 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Покрай шума около ареста на кмета на Младост и скубането в СДС, а може би заради това са били инсценирани, никоя телевизия не обърна внимание как „вещото лице” по делото за клевета на Елена Йончева срещу премиера Борисов – неизвестната Даниела Събева НАЙ-НАГЛО Е ИЗЛЪГАЛА,ЧЕ НЯМАЛО КАК ДА СЕ КАЖЕ С КАТЕГОРИЧНОСТ КОЙ Е ОФИЦИАЛНИЯТ ПРОФИЛ НА ПРЕМИЕРА И КОЙ СТОИ ЗАД НЕГО. Дори няма да се спираме на темата какво значи „вещо лице” в материята Фейсбук. Но едно такова лице – вещо – със сигурност прави разлика между профил, който „стриймва” – предава на живо от закритите врати на двореца в Риад или на Европейския съвет, пуска официалните поздравления на премиера по празници и за политики от една страна и фейковете – от друга. Апропо, на снимките, разпространени от МС точно от Риад лесно се вижда и как медийният съветник в правителството държи стик, на който е телефонът й, за да предава въпросната церемония на живо във ФБ от страницата на Борисов пряко от саудитския двор, покрита с черна кърпа, като да сме под робство.


Да се говори, че не се знае кой е официалният профил и кой стои зад него е ЛЪЖА ПОД КЛЕТВА. Тя е срам за българския съд, който е принуден да работи с такъв „материал” и да чува подобни нагли и безотговорни твърдения. Говори красноречиво и за защитата на министър-председателя, който за пореден път се доверява на доказали с делото му срещу Сидеров странен маниер на работа хора.


Докъде се докарахме?! Докъде стигнахме?! Има ли дъно?!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

 Алиса в страната на чудесата

Алиса в страната на чудесата се завръща

Колибри предлага на читателите ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

лъв