Свързани новини

18.04.2018 09:53

Кметицата на Младост: Това е клопка

Видян 3182 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


За мен това е клопка. На заден багажник оставени парите ей така. Това ще се разследва тепърва кой ги е оставил. Това заяви кметицата на столичния район Младост Десислава Иванчева, когато късно снощи - около 23 часа, бе изведена с белезници от сградата на Министерството на младежта и спорта, предаде Канал 3.


Иванчева беше арестувана вчера по обяд от маскирани служители на новата Комисия за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобити имоти (КПКОНПИ) пред Спортната палата в София и беше държана над 10 часа с белезници там. Дълго време до нея не беше допускан адвокат, а служителка с маска дори й запуши устата, когато тя извика към журналистите.

По неофициална информация кметицата е била задържана с подкуп от 70 000 евро, част от искани общо 250 000 евро, за да бъде издадено разрешително за строеж. Минувачите станаха свидетели как разследващите броят пари на място.
 

Излизайки от Спортната палата, Иванчева каза пред журналистите, че не знае защо е задържана. "За мен това е клопка. На заден багажник парите оставени ей така. Това ще се разследва тепърва кой ги е оставил. Едва в 17 часа имаме адвокат. Четири часа от 12.45 часа до 17 часа нямаше адвокат. Казаха, че нямам право на адвокат и направиха показно. 34 полицаи, 9 коли имаше”, допълни районната кметица.


Заместничката й Биляна Петрова, която също бе задържана, бе изведена от Спортната палата малко по-рано заедно с екип на Спешна помощ, тъй като след ареста е получила хипертоничен пристъп и се е наложило на място да бъде извикана линейка.


От екипа на Десислава Иванчева коментираха, че става дума за "активно мероприятие", което се провежда ден преди планирана пресконференция за предоставяне на скандална информация срещу "акули” в застрояването на района.

Кому беше нужна тази показност? Има доста озадачаващи неща. Обикновено човек като взима подкуп, е доста предпазлив


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще ви се иска да сте особено красиви и привлекателни


Днес ще ви се иска да сте особено красиви и