Свързани новини

17.04.2018 11:50

US президентът бесен на своите заради Кремъл

Видян 2251 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Според американската преса президентът Тръмп има значителни разногласия с най-близкия си щаб покрай напрегнатата ситуация в Сирия. Според Уолстрийт джърнъл само противопоставянето на военния министър Джеймс Матис, наричан иначе Бясното куче, го спряло да удари руски обекти, а и ирански, при атаките срещу Сирия. По този повод твърдението на президента за 100% успеваемост на ракетите също го направи да изглежда несигурно, тъй като тв кадри показаха как сирийската ПВО взривява немалко в небето над Дамаск. Припомняме, че при предишния удар миналата година, малко над 1/3 от ракетите стигнаха целта и това явно е образувало комплекс на Тръмп.


Според Вашингтон Поуст президентът бил бесен, че при нареждане САЩ да изгони толкова руски дипломати, колкото близките му съюзници, му била представена сметка за целия ЕС, вместо по отделни държави, както искал. Така бяха експулсирани 60 души, докато Франция и Германия депортираха само по четирима.


Добрата новина за Тръмп, която той сам гордо оповести в социалните мрежи е, че според близкия до консервативната част на републиканците социологически център, ударите над Сирия са изстреляли рейтинга му до неподозирани висоти от 51% на фона на скандалите с разследването в САЩ срещу кампанията му от 2016 г. за руска намеса.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Днес може да се окажете изправени пред изпитания в работната среда

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес може да се окажете изправени пред изпитания в