Свързани новини

16.04.2018 14:59

Магистрала Марица отново пропадна

Видян 2926 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Гордостта на правителството на Борисов - автомагистрала Марица отново пропадна и отново това се случи при 36-ия километър на разклона Хасково - Димитровград, съобщава Сега. Сега отново има нужда от пореден ремонт на трасето. Това не е първият подобен случай с тази магистрала. Припомняме, че само преди година и половина се наложи спешен ремонт на този участък, след като то пропадна. Тогава 19’ писа как правителството отпусна  51 милиона лева за ремонт на канавки на едва 4 километра от участъка от Оризово до Димитровград. Колосалната сума тогава бе отпусната на Пътища Пловдив (б.р чийто шеф бе Георги Гергов и е част от фамозната Агромах) чрез нагласен конкурс за обществена поръчка за отводняване на почвата на автомагистралата. На тогавашният шеф на фамозната Агенция пътна инфраструктура в кабинетите ББ1 и ББ2 Лазар Лазаров бяха повдигнати обвинения. В


Разследването срещу скандалната Агромах и Пътища Пловдив, които са и строители на АМ Марица започна през март 2016 г. Агромах печелеше търг след търг за АМ Струма и АМ Марица при ББ2 от Лиляна Павлова, след което имаше не един и два проблема. Сега изниква поредният такъв. Все пак от АПИ успокояват, че този път ремонта ще бъде за сметка на строителя на отсечката.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

дева