Свързани новини

05.04.2018 09:28

Марешки: Валентин Радев да даде оставка, щом от година се знае за бягството

Видян 2031 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Правосъдният министър Цецка Цачева трябва да си подаде оставката след бягството на двама рецидивисти от Централния софийски затвор. Същото трябва да направи и вътрешният министър Валентин Радев, особено след информацията, че от година се знае за готвеното бягство. Това коментира в предаването „Тази сутрин“ по bTV лидерът на „Воля“ Веселин Марешки.


„Трябва да се впрегнат службите, защото след тази новина за рецидивист, който се движи спокойно въоръжен из страната, нито един български гражданин не може да бъде спокоен за своето здраве и живот (...) Надяваме се и се молим на МВР да си свърши работата“, каза Веселин Марешки.


На въпрос дали „Воля“ подкрепя закона за горивата, внесен от Емил Димитров, той отговори: „Няма как да подкрепим този закон (...) За нас приоритет е премахването на картела и сме дали дума на българския народ и ще се борим докрай (...) Този закон е абсолютно вреден за държавата и абсолютно вреден за всички – той помага само да се монополизира браншът от определени групи“.


На въпроса дали се очаква повишаване на цените на горивата преди летния сезон, гостът посочи: „Не вярвам, че ще си позволят да направят нещо такова, защото ние вече сме осветлили проблема, показа се, че той съществува и не мисля, че някой ще си позволи вече толкова брутално да направи – да отидат цените към 2,60 – 2,70 лв.“.


Той определи като цинизъм, че на пенсионерите ще се дадат по 40 лв. за Великден, а държавата ще плати 100 млн. за ремонт на няколко самолета, „които така или иначе за нищо не стават“.


Според него е нормално да има разпад в „малката коалиция“ – Обединените патриоти, защото са „сглобени чисто фиктивно, нищо не ги свързва“ и повечето си гледат собствения интерес.


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

водолей

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден план днес

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден