Свързани новини

26.03.2018 09:30

42-ма минаха нелегално границата

Видян 1147 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

42-ма пасажери на пътнически  самолет, идващ от Париж влязоха абсолютно безконтролно у нас. Това се случи на фона на всички приказки на управляващите, че няма толкова добре пазена граница в целия Европейски съюз, като нашата. Скандалната случка се разиграва в сряда на Летище София.  Кацналите с полет от Париж пасажери е трябвало да бъдат проверени от служители на гранична полиция, но се оказало, че в този момент ( б.р. около 15:25 следобяд) нямало нито един граничар на работа. Оказва се, че единият от тях в този момент е пушел, другият се е хранел, а третият е бил до тоалетната. Поне такова комично оправдание даде вътрешният ни министър Валентин Радев. От шест гишета на терминал 2 на софийското летище нямало нито едно работещо. По тази причина пасажерите, кацнали от френската столица, необезпокоявано, без никой да провери документите им влизат в страната. Цели десет минути по-късно служителите на реда се връщат на своите работни места и започват да проверяват документите на останалите, все още не успели да преминат „гратис“, пътници от Париж. Пет минути по-късно, в 15:35 часа, полетът се води за обработен. Интересен е въпросът, как така отнема 10 минути, за да отидеш до тоалетна или да изпушиш една цигара, и защо при наличието на шест гишета, нито едно не е работело.  Реално никой у нас не знае, какви точно хора са влезли у нас, какво са носили в своя ръчен багаж.


Още по притеснителен е фактът, че този скандал се разразява точно в деня, когато във Франция има пореден терористичен акт. Трябва също така да припомним, че част от извършителите на предишните атентати във Франция и в Белгия, преминаха като "бежанци" именно през България.


Всичко това се случва по-малко от месец, след като премиерът Бойко Борисов за пореден път обвини част от страните в ЕС за несправедливо отношение към България и за измисляне на мотиви за отказ от членство в Шенген. Борисов тогава дори сподели, че тези страни ни завиждат за сигурността на границите ни.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

лъв