Свързани новини

01.03.2018 14:41

Гинка: Държим да защитим доброто си име

Видян 1842 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Подценихме възможността да бъдем атакувани от компании, които искат да провалят сделката чрез оказване на политически натиск в България и Чехия. Това каза Гинка Върбакова, собственик на компанията купувач на ЧЕЗ Инерком България ЕАД на съвместното заседание на комисиите по енергетика и контрол над службите, предаде Фокус.

„Яростното политизиране на продажбата на дружеството достигна до степен на сатанизиране“, заяви тя.

„Някои политици видяха в тази сделка единствено и само възможност за повишаване на политическия си рейтинг“, коментира Гинка Върбакова.

 „Бяхме набедени в политическа и икономическа постановка. Отказваме да участваме в този сценарий“, изтъкна тя. „Искаме да опровергаем съмненията, че нямаме финансови възможности за обезпечаване на сделката“, посочи Гинка Върбакова.

„Държим да защитим доброто си име, ще отговорим на всички спекулации, на грозните определения, които бяха отправени към нас“, категорична бе тя. „Убедени сме, че това е наше законно право и единствено отговорно поведение в тази ситуация“, каза още собственикът на компанията.

Ще прегледаме всички изявления, обидни квалификации, които бяха тиражирани по наш адрес. Ще търсим правата си и по отношение на всички последващи такива, каза още Гинка Върбакова.


„Няма да допуснем да ни превръщат в марионетка, че сме поставени лица, че участваме в схеми за скрито придобиване“, заяви тя. „Който твърди това трябва да го докаже в съда“, изтъкна Гинка Върбакова. Готови сме да се срещнем с президента, с политическите централи, с правителството- за да кажем истината, да оставим фактите да говорят, да успокоим обществеността“, каза още тя.


  Политици от една партия попитаха как може Гинка от Пазарджик да си купи ЧЕЗ. Бих върнала въпроса- как може млада дама на 28 години от село Крушовица да си купи Техноимпекс, каза Върбакова.

 „Съгласни сме да включим държавата в сделката, така че да има контрол върху електроразпределителното дружество в бъдеще, за да бъдат сигурни крайните потребители“, заяви тя. „Веднага ще започнем разговори с продавачите да включим държавата в тази сделка“, изтъкна Гинка Върбакова. „Не сме търсили разговори с нито един български политик. Тази сутрин се запознах с Бойко Борисов“, каза още тя.

 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката


Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката, а