Свързани новини

28.02.2018 15:54

Искат нови цени на тока до 31 март

Видян 1968 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

     ЧЕЗ Разпределение България АД обяви своето намерение да внесе не по-късно от 31 март 2018г. в Комисията за енергийно и водно регулиране заявление за промяна на цени на услугата „разпределение на електрическа енергия” за първата ценова година от петия регулаторен период, считано от 01.07.2018г.  ЧЕЗ Разпределение България АД ще заяви за признаване присъщите оперативни разходи за осъществяване на лицензионната дейност за ценовия период юли 2018 – юни 2019 г., както и разумна пазарно определена възвращаемост. Ще отрази реално достигнатото ниво на технологичния разход за 2017 г. в размер на 10,35%, реалните разходи за балансиране, както и планираните брутни инвестиции за целия пети регулаторен период в размер над 278 млн.лв. EVN България, което също като ЧЕЗ не е с преобладаващо частно участие, както твърди премиерът, а с публично, ще внесе в КЕВР до края на месец март 2018 г. заявленията си за утвърждаване на нови цени на мрежови услуги, електрическа и топлинна енергия, които да са в сила от 01.07.2018 г.


Досегашната практика сочи, че цените у нас винаги се променят нагоре, заради поети ангажименти към американските ТЕЦ-ове, които преди месец правителството щеше да гони, и към ВЕИ-та като 4-те парка на Гинка, финансирани от словашки бизнесмен, работещ в Чехия и осъдените му синове.




Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще ви се иска да сте особено красиви и привлекателни


Днес ще ви се иска да сте особено красиви и