Свързани новини

28.02.2018 10:17

Симеонов: ДАНС не си направиха труда да видят оградата

Видян 1669 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Мога да кажа, че до настоящия момент няма корупция и мога да ви уверя в това като човек, който е бил плътно до оградата от самото ѝ започване до момента. Това каза вицепремиерът Валери Симеонов в дебатите по промените в Закона за обществените поръчки, предаде Фокус.


 „Зная, че ще има упреци по отношение за бъдеща корупция. Неуместно е да се отправят такива намеци или твърдения, че в бъдеще време ще има корупция“, заяви той.


 „В докладите на АДФИ има само 5 констатирани нарушения, които са свързани със забавяне на срока за изпълнение. Даже на места са констатирани повече вложени материали, отколкото е трябвало да има по проект“, коментира вицепремиерът. „Зная, че темата ще бъде използвана за политически атаки. Призовавам на първо място да помислите за това, че съоръжението чака и има нужда от поддръжка“, посочи Валери Симеонов.


„Вече са минали 10 месеца, откакто оградата е изградена изцяло, имало е бедствия и повреждания. Имало е снимков материал. Всички повреди до момента са отстранявани от фирмите, които са я изградили, без да им бъде заплащано, на добра воля. Това не може да продължава“, изтъкна той.


 „Зная, че ще се позовете на доклада на ДАНС, мога да информирам, че АДФИ проверяваха 3 месеца и обиколиха цялата ограда, то ДАНС не си направиха труда даже да отидат да видят къде се намира оградата. Констатациите са направени от кабинет“, каза още вицепремиерът.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Енергията ви днес е насочена към творческо и плодотворно изразяване

Енергията ви днес е насочена към творческо и