27.02.2018 10:12

Кметът: Ще има санкции, където не е почистено

Видян 1343 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Поискала съм да не се заплаща работата по обработката на улиците в ж.к. Люлин, защото фирмата там не се справя. Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова във връзка с обилните снеговалежи в столицата, предаде Фокус.


 „Очаква се снегът да спре до обяд, но довечера пак ще вали и обстановката ще продължи да бъде тежка. Но ще се справим. А след това много внимателно ще се анализира работата и ще наложат всички санкции – където се види, че не е почистено, няма да се заплати труда“, уточни още тя.


Фандъкова посочи, че и днес Синя и Зелена зона в София няма да се заплащат. „На места е невъзможно и изключително трудно тези терени да бъдат почистени и докато това не се случи, няма как да се взимат пари на хората“, обясни тя.


 По думите й над 160 машини работят за снегопочистването в столицата, започва чистене и на подлези и тротоари.  Фандъкова уточни, че работата ще продължи през целия ден.


 „Обстановката е усложнена, но се работи усилено и наистина всички дават всичко то себе си. Продължава да се работи най-вече по основни улици - докато вали сняг, приоритет ще останат трасетата на градския транспорт. В момента на места има малки закъснения в градския транспорт, но когато започне трафикът, се очаква да станат и по-големи. Моля всички да бъдат много внимателни и съветвам хората, които излизат с автомобилите си, да се съобразят с метеорологичните условия“, каза още тя и уточни, че и двата пътя до Витоша днес са отворени.


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес ще имате доста неща за уреждане

Днес ще имате доста неща за уреждане. Преди обяд