Свързани новини

26.02.2018 09:57

Осъдени и 3 жени с 1 ЕГН са съдружници на енергетичката

Видян 2736 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Като съдружнички на Гинка във фирмата – майка на купуващата ЧЕЗ, излизат 3 дами с едно ЕГН, разкри Биволъ. А в други страни биха разследвали за измама, особено в светлината на последните промени в ДОПК.


С едно и също ЕГН са бизнеспартньорките на Гинка: Петрана Патайкова, Теодора Георгиева Патайкова и Теодора Николова Патайкова. Не е лесно, но ето как е забъркана цялата каша?  Никола и Петрана Патайкови са родители на прочутата вече купувачка на ЧЕЗ. Тя е била Гинка Патайкова, преди да стане Върбакова, взела фамилията на съпруга си - съдружник на Жени Калканджиева от времената, когато беше съдружничка и със сестрата на Маргина. Теодора Николова Патайкова е сестра на Гинка. Теодора Георгиева Патайкова, която фигурира в дружествата, обаче НЕ СЪЩЕСТВУВА.


Партньори в проектите на Върбакови с ВЕИ се оказват и синовете на словашкия бизнесмен Зденек Земек, действащ в Чехия, също като премиера на страната Бабиш, в миналото агент на ДС на ЧССР. Те имат издадени присъди и вече не фигурират във фирмите, пише Капитал. Александър и Зденек – Младши Земек са осъдени на по 6 г. и 9 м. Заради нередности около ветропаркове в Чехия. Именно през тях идва финансирането на ВЕИ-тата на Гинка.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

риби