Свързани новини

18.02.2018 10:09

Самолет с 66 души на борда се разби в Иран

Видян 1752 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ирански самолет с 66 пътници на борда, изпълняващ полет по вътрешна линия, се разби тази сутрин в югозападната част на страната, съобщи Нова тв.


Самолетът, който е осигурявал връзката по въздух между Техеран и град Ясудж, "се е разбил в района на град Семиром, на близо 480 километра южно от иранската столица.


Всички спасителни служби са вдигнати по тревога, уточниха агенциите Исна и Фарс, позовавайки се на ръководителя на националната спасителна служба.


Семиром, както и Ясудж, са разположени в планините Загрос. Изпратен бе спасителен хеликоптер, защото заради планинския релеф до мястото на катастрофата линейки не могат да се придвижат, уточни говорител на спасителните служби.


Цитиран от агенция Исна, председателят на иранската парламентарна комисия за външна политика и сигурност Аладин Боруджерди, съобщи, че самолетът Ей Ти Ар (ATR) е бил на авиокомпания Асеман еърлайнс (Aseman Airlines). Той е превозвал 60 пътници, а екипажът му е бил от около 6 души, когато е изчезнал от екраните на радарите тази сутрин, допълни Боруджерди и уточни, че местни жители са видели катастрофата, станала тази сутрин.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

лъв