Свързани новини

16.02.2018 14:02

Посланик Макаров: Репликата на Борисов е политическа шега

Видян 1360 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Посланикът на Русия у нас Анатолий Макаров определи като политическа шега репликата на Борисов, че човек в живота си не може да избира две неща - родителите си и президента на Русия. На това последва покана от говорителя на Руското външно министерство за гражданство на Борисов. "Бойко Борисов на няколко пъти показа, че има желание да направи нашите отношения по-интензивни и смятам, че няма никакъв проблем за развитието на взаимоизгодно сътрудничество", допълни Макаров, съобщи 24 часа. Той е във Велико Търново за официалното посрещане на Самарското знаме на българските опълченци в музей Възраждане и Учредително събрание и приветства откриването на изложбата Търново, Освобождението и възкресението на България.


След президентските избори в Русия на 18 март ще бъде съгласувана дата за посещението на новоизбрания руски президент в България, обяви още посланикът.


 "Както знаем има официална покана от президента Румен Радев. Тя бе отправена още миналата година. Тази покана е в силата през цялата юбилейна година, когато празнуваме 140-годишнината от Освобождението на България и смятам, че визитата ще се състои", каза Макаров. Той посочи, че сега е точното време за посещение на руския президент, защото последната му визита в България е през януари 2008 г. и са минали повече от 10 години. За националните чествания на 3 март ще пристигне руският патриарх Кирил по покана на българския патриарх Неофит, руска парламентарна делегация, както и много представители на обществено-политическия живот в Русия.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей