Свързани новини

12.02.2018 13:43

Волен: Цветанов ще събори кабинета, всеки ден се пробва

Видян 2930 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Ако някой събори правителството, ще бъде Цветан Цветанов. Всеки ден се пробва”, заяви в предаването Неделник по своята телевизия Алфа лидерът на парламентарната група на Обединени Патриоти Волен Сидеров.


Пред водещия Станислав Цанов той допълни: „Всеки ден въздейства върху мен и коалиционните партньори да им гласуваме Истанбулската конвенция. Близък приятел е с Валери Симеонов, чуват се по няколко пъти на ден. Дори да има договорка между двамата, аз като шеф на парламентарната група гарантирам, че ако някой депутат гласува за конвенцията или не присъства на гласуването, моментално ще бъде изключен. Независимо от коя партия в нашата коалиция е е. Другият вариант е аз да изляза от групата, но тогава наистина ще се разпадне всичко и бързо ще свалим кабинета”.


Волен направи и личностна характеристика на Цветанов. Накратко нарече колегата си – шеф на парламентарната фракция на ГЕРБ „най-известния милиционер”. По-художествено прозвуча лафа: „Полицай по призвание, физкултурник по образование”, описващ отново заместника в партията на Бойко Борисов.


„Аз питам какво прави 2 седмици Цветанов в Щатите? Защо никой не го пита? Какво го инструктират там”, зададе въпросите си Сидеров. И разказа, че председателският съвет на парламента, който определя дневния му ред не можел да работи в отсъствието на шефа на най-голямата група.


Сидеров посочи още: „бТВ и Нова правят, каквото Цветанов им каже”. В предаването водещият показа как джендър фондация печели конкурса на Нова за НПО, а в ръководството на организацията, редом с чужденци и лидер на малка дясна партия е ... продуцентката на новините на бТВ Гена Трайкова.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

телец