Свързани новини

23.01.2018 16:01

Шефът на ЦРУ: Не съм видял доказателство за руска намеса

Видян 1436 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Директорът на ЦРУ Майк Помпео обяви в специално интервю, че не е виждал доказателство за руска намеса в американските президентски избори. Пред CBS той говори от централата на разузнаването в Лангли. Топшпионинът на Америка добави: „Мога да кажа само едно: наблюдавам как администацията работи с всички наши съперници и трябва да кажа, че го прави яко”. И действително, с действията си в Сирия и Украйна през последните месеци САЩ демонстрира обективно противостояние на Русия в зони, директно свързани с нейните интереси и където тя постигна успехи.


Интервюто беше свързано с годишнината от встъпването в длъжност на президента Тръмп, още повече – Помпео е сочен като бъдещ държавен секретар на мястото на Рекс Тилърсън, чиято външна политика е с най-ниско доверие за всички времена според социологическите проучвания в САЩ.


Напомняме, че миналата седмица самият Тръмп обяви за фалшиви новини обвиненията срещу него за връзка с Русия, които продължават да текат в основни американски медии, но никога не бяха доказани. Даже им раздаде награди, подобни на холивудските Златни малинки, които посочват най-слабите в бранша за годината. Той обяви „руската” интрига срещу него за мъртва и си пожела средствата за масово осведомяване да започнат да обръщат внимание на счупените по време на 1-годишното му управление поредица от икономически рекорди.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

телец