Свързани новини

22.01.2018 09:25

Борисов свиква избори наесен?

Видян 4552 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Бойко Борисов мисли дали да не свика избори след края на европредседателството. Това е станало ясно на среща на премиера с ръководител на правителствена институция, който останал стресиран от онова, което чул. Означава ли това сериозно намерение за свикване на избори наесен, или получените заплахи от коалиционните партньори за бойкот на коалицията по различни теми като Истанбулската конвенция, която патриотите настояват да бъде оттеглена, временно са разсърдили министър – председателя?



 Разбира се, още вкарването на министър в кабинета с ресор единствено и само Европредседателството, оценено добре от Ангела Меркел през уикенда, а то свършва на 1 юли 2018 г., беше знак към публиката и коалиционните партньори за определен хоризонт на това правителство. И то въпреки посочването на хора, които де факто са си от ГЕРБ за министри с мандата на патриотите.
Не помагат и вътрешните конфликти в управлението, най-видимият от които е неприязънта между вицепремиера Валери Симеонов и подчинената му ресорно, но незачитаща го Николина Ангелкова – министър на туризма. Заради нейното постоянно заставане между лидерите на ГЕРБ и НФСБ се стигна до нечуваната в никое правителство досега реплика на вицето, че не ще да вижда премиера.
Под килима остават заметени конфликти в много министерства, където министри и заместник-министри не си говорят, не могат да се гледат и кроят интриги едни срещу други, понеже едните са ГЕРБ, а другите са реални патриоти. Ние знаем доста по темата.
Не са тайна резервите на европейските партньори на Борисов към нашите националисти, а това със страшна сила ще си проличи в сряда на 24 януари, когато в Европарламента екоминистърът – де юре от квотата на ВМРО, Нено Димов ще бъде разкъсан от Зелените и не само от тях.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

телец

Прекрасен ден да го посветите на семейството си

Прекрасен ден да го посветите на семейството си и на