Свързани новини

18.01.2018 10:25

Сорос стои зад прокарването на Истанбулската конвенция, смята бивш главсек на МВР

Видян 1825 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Зад прокарването на Истанбулската конвенция стоят определени лобита, финансирани от милиардера Джордж Сорос. Това заяви в студиото на Нова тв бившият главен секретар на МВР в правителството на Пламен Орешарски и национален координатор на Атака Светлозар Лазаров.


 Той коментира трусовете в управлението във връзка с Истанбулската конвенция. Според него зад прокарването ѝ стоят лобита, които имат влияние върху Европейския парламент:


    "Виждате, че и в ГЕРБ, и в БСП има трусове на тази тема. Дали под натиска отвън на евролибералите, евробюрократите. Защото за мен, тази конвенция, изцяло обслужва определени лобита, които са финансирани от Сорос. Знаете влиянието на Сорос в Европейския парламент. Виждате, че това са едни наднационални.., тези, които се опитват да ни облъчват от много години назад. Те не се крият", заяви Лазаров.


  По думите му Атака няма такъв проблем с европейски си партньори.


"Напротив, за нас това са базисни ценности, базисен фундамент и това е разделителната, червената линия, която ние не можем да престъпим. Ние престъпим ли тази червена линия, вече правим компромис с идеологията. Оттук нататък бездната е пред нас", заяви националният координатор.


Лазаров коментира и публикации в медиите, според които той стои зад създаването на нов политически проект на основата структурите на партия "Атака" в страната. По думите му това Обединените патриоти е стабилен проект с перспектива.


„В момента аз съм национален координатор на партия „Атака”. Освен в страната, аз отговарям и за комуникацията с външни структури. Хората не искат да чуват особено много за партии. Аз осъществявам контакти с граждански сдружения с оглед на това да съм по-близо до хората”, обясни Лазаров, като допълни, че не знае защо това се е изтълкувало като създаване на нов политически проект, предаде Оффнюз.


Според него „идва времето на консерватизма" и тази вълна в момента залива Европа. "Не е наш проблем, че на някои либерални стратези не им харесва”, коментира Лазаров.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

водолей