Свързани новини

15.01.2018 09:29

Убиват, който си върши работата в България, смята главсекът на МВР

Видян 1716 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Крилата фраза роди в ефира на бТВ главният секретар на МВР Младен Маринов: „Обичайно, когато има подобна престрелка, държавата си е свършила работата. Означава, че някой някъде е натиснат. Това показва, че държавата си върши работата. Престрелката означава, че "техният канал по отношение на контрабанда" е прекъснат”.  С което каза, че в България, който си върши работата го убиват, по повод смъртта на шефа на акцизите в НАП Иво Стаменов.



 Напомняме, че той бе застрелян показно на 20 м от Столичната община в сърцето на София, където има и безброй камери за видеонаблюдение, на ул. Дунав в сутрешния час пик. Убиецът се е измъкнал безнаказано или към задръстения по това време бул. Дондуков направо по ул. Дунав, на която удари с 3 куршума жертвата, или вдясно по ул. Кракра през не по-малко запушения бул. Левски. Което значи, че е знаел, че реакция на полицията няма да има, т.е. че държавата не си върши работата. Казусът е от 18 декември м.г. и не са разнищени нито извършителят, нито поръчителят на стрелбата. Независимо от твърденията на вътрешния министър Радев, че всички убийства през 2017 г. са били разкрити. За разкрито явно се смята и друго смайващо престъпление – приписаното на момченце застрелване с пистолета на председателя на общинския съвет от ГЕРБ в Септември на негов сътрапезник.
„Не отхвърляме никоя версия за убийството на Петър Христов”, беше другият хит на Маринов. „Той е ядосан, че изобщо по медиите се разпространява версията, че убийството може да е отмъщение от страна на Наглите. Припомняме ви, че зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов лансира тази теза. Нещо повече, веднага след убийството, от МВР казаха, че вероятно посегателството е заради факта, че Христов е съдействал за разкриването на криминални престъпления”, писа Фрогнюз. 19’ напомня, че през уикенда Цветанов се отрече от приятелство с убития и тихомълком погребан тези дни бизнесмен, чиято кариера започва във ВИС, преминава в СИК, през арест за грабежи по пътищата, и стига до изпълнител на държавни поръчки за десетки милиони и присъствие в Цветановата великотърновска листа на ГЕРБ, спонсорство за партията и отчитане пред деловия мъж на дейността на регионалната служба за борба с организираната престъпност.



  Маринов обвини медиите: "Аз първо съм ядосан, че това нещо се говори в медиите. По принцип не трябва да се говори кой е помогнал за разкриване на някакво престъпление", изтъкна той  и добави, че все пак не може да бъде отхвърлено като вариант. Относно хипотезата, че Георги Вълев от Килърите, който е в затвора за убийство, е "поръчал" Петър Христов, Младен Маринов повтори, че се работи по всички варианти.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

скорпион

Денят предлага възможност да се фокусирате върху вътрешната си хармония

Денят предлага възможност да се фокусирате върху