09.01.2018 15:39

Жестоко убийство в силистренско село

Видян 1323 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

      69-годишен мъж от силистренското село Окорш е задържан за жестокото убийство на съпругата му, съобщиха от прокуратурата.


Вчера в полицията е подаден сигнал за открито тяло на 67-годишна жена в Окорш от нейни роднини. При огледа по трупа са намерени наранявания и видими следи от насилие.


Образувано е досъдебно производство и са назначени експертизи. Задържан е 69-годишният съпруг на жертвата - Джебраим С., а Окръжната прокуратура му е повдигнала обвинение за убийство по особено мъчителен начин и с особена жестокост. По неофициални данни жената е била пребита до смърт, с множество удари по главата, но по тялото има и прободни рани.


Мъжът ще остане в ареста за 72 часа, след което ще бъде внесено искане в Окръжния съд в Силистра за вземане мярка за неотклонение „Задържане под стража“.


За това престъпление Наказателният кодекс предвижда лишаване от свобода от 15 до 20 години или доживотен затвор без право на замяна, съобщи зам.- окръжният прокурор Ивелин Чафаланов.


Той поясни, че са назначени експертизи, едната от които трябва да докаже дали задържаният Джебраим е имал проблеми с алкохола и психични отклонения.


Семейството се преселило в Окорш от съседното село Боил преди 12-13 години, разказва кметицата Емилия Кралева, цитирана от "Булфото". Според познати на семейството мъжът почти винаги бил в нетрезво състояние и имал признаци на психично увреждане.


Поради различни причини, обаче не бил освидетелстван от лекар. Жена му Айшегюл често се оплаквала в кметството и на близките си от тормоза и побоищата от страна на Джебраим и прекарвала нощите, когато е пиян, по съседи и познати.


Мъжът постоянно търсел пари за алкохол и пропивал в аванс пенсията си. Поради липса на трудов стаж съпругата му не получавала пенсия, а работела на надник при повикване. Особено тежко станало положението през последните месеци, когато Джебраим "пропил" и финансовата помощ за отопление.


Източник: Дир.бг.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

скорпион