Свързани новини

05.01.2018 10:22

МВР изпуснало за малко издирвания за убийствата

Видян 2412 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Полицията е изтървала за малко предполагаемия убиец в Нови Искър. Това стана ясно от думите на кмета село Луково Румен Колев. В четвъртък вечерта била претърсена къщата в село Луково на издирвания 56-годишен Росен Ангелов. Имало следи, че доскоро вътре е бил човек. 


  Вчера МВР рязко смени версията за престъплението, като обяви, че основен заподозрян е бившият затворник, който бил интимен с Кети Кюхова. Това става два дни, след като основната версия беше свързана с работата на един от застреляните - Неделчо Юнаков, който е участвал в схеми с ДДС.

„Късно снощи приключи огледа, иззеха доказателства”, потвърди пред NOVA кметът на Луково Румен Колев.

„Имаше включени електроуреди, компютърът беше включен, явно човекът, който е бил вътре се е уплашил. Имаше приготвена храна, беше затоплено. Намерихме и снимки вътре”, заяви Румен Колев.

Росен Ангелов не живее в селото, но ходи от време на време. По думите на кмета не е ясно кои са собствениците на къщата, а Ангелов най-вероятно се е самонастанил. Няма съседи, вилата е отдалечена.

„Този човек не е контактувал с местното население. Подозирахме го, носеха се слухове, че води малки момичета”, потвърди кметът. По-късно разбрал, че Ангелов е в затвора.

 Мъжът наскоро се е завърнал от чужбина. Осъждан е за изнасилване и блудство. По информация на 24 часа Ангелов е блудствал с момиченце на 11 г. във вилата си в село Луково. Това се е случило преди 10 г. - през февруари 2007 г. Спипан е с детето на калъп от двама полицаи. По-късно са го осъдили на 8 г. затвор, но не е изтърпял цялото наказание. Росен Ангелов е педофил-рецидивист. Два пъти е лежал в затвора за блудство с малолетни момичета, а сигналите срещу него в полицията са много повече. Още като бил войник лежал по арестите заради незаконна търговия с чужда валута. Униформени са го хващали да шофира пиян в София.

Работи се по версията за убийство от ревност. 56- годишният Росен Желев Ангелов е обявен за общодържавно издирване.

Днес командоси от специалните сили на армията, отряд Кобра на МВР и жандармерията се включиха в операцията в Искърското дефиле.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

водолей

Ще си възвърнете вярата в хората

Ще си възвърнете вярата в хората, при това по някакъв