Свързани новини

04.01.2018 09:51

Майката на убития Боби: Убиецът ми затвори в полунощ!

Видян 1692 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сред жертвите на бруталното шесторно убийство в Нови Искър е и 18-годишният Боби Иванов - приятелят на Нанси, който в последния момент решава да празнува Нова година с нейното семейство.


"Трябваше да празнува със съученици на друго място, но впоследствие е решил да празнува с Нанси, може би нея не са я пуснали. От една година горе-долу ходиха, не са се карали. В 18:30 ч. на 31-ви се чух с него, говорихме си общи работи. Разбрахме се да се чуем в полунощ да си честитим новата година. Той не ми звънна. В 00:05 телефонът ми даде два пъти свободен сигнал, след това даде заето. След това телефонът беше изключен. Убиецът е бил вътре и ми е затварял телефона", разказа майката на момчето пред Bulgaria ON AIR и предположи, че убийството е извършено около полунощ, за да не се чуе от пиратките и фойерверките навън.


На 1 януари тя отново звъни на Боби, но телефонът продължава да е изключен. След това майката се обажда на момчето, при което синът ѝ е трябвало да празнува Нова година, което го насочва към Нанси, но нейният телефон също е изключен.


Бабата на Боби също е звъняла на всички, но попада на изключени телефони и тогава започват съмненията и притесненията в семейството.


"Цяла нощ никаква информация от полицията, до последно не знаехме Боби дали е вътре или не. Чух поемното лице като говореше и разбрах, че Боби е вътре", сподели жената.


Майката на Боби добави, че убитата Кети Кюхова, която бе намерена в кладенец на 3 километра от къщата, е била сприхава и нервна жена. Според нея семейството не е демонстрирало луксозен начин на живот, но предполага, че в основата на убийството са именно Кети и вторият ѝ мъж - Неделчо.


Майката и бабата на Боби вярват, че убиецът ще бъде открит и настояват за смъртно наказание.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

скорпион

Днес може да се сблъскате с някои вътрешни съмнения

Днес може да се сблъскате с някои вътрешни съмнения, но