Свързани новини

19.12.2017 16:42

Делото Сарафово най-накрая тръгна

Видян 1503 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Делото за атентата в Сарафово, при който загинаха шестима души, а 37 бяха ранени тръгна в Специализирания съд. Днес се проведе разпоредителното заседание по него и съдът насрочи открито заседание за 17 януари.


Съдът е преценил, че не са допуснати съществени процесуални нарушения, след като от 2016 г. досега именно заради проблеми в тази посока на няколколко пъти беше отлагано.


"Делото тръгна днес, няма проблеми. Всички са редовно призовани, конституирани са като страни, затова няма пречки делото да не се гледа. От тук нататък зависи от свидетелите, от доказателствата по делото как ще бъдат представяни, как ще бъдат изслушвани вещите лица и разпитани свидетелите, голяма част от тях са израелски граждани", отбеляза пред БГНЕС адвокат Красимира Михайловска, която представлява и семейството на загиналия български шофьор Мустафа Кьосев.


Тя подчерта, че само български свидетели са призовани за следващото заседания и обясни, че става дума за хора, които са присъствали на летището, били са там по време на инцидента.


На 18 юли 2012 г. Атентатор самоубиец се взриви до автобус с израелски туристи на летището в Бургас. Подсъдими по делото са Мелиад Фарах и Хасан ел Хадж Хасан, граждани на Австралия и Канада, които се търсят все още чрез червена бюлетина на "Интерпол". Смята се, че те са помогнали на атентатора Мохамед Хасанел Хюсейни, който също загина при атентата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще ви се иска да сте особено красиви и привлекателни


Днес ще ви се иска да сте особено красиви и