Свързани новини

18.12.2017 14:30

Съдят баща, насилвал дъщеря си от 12-годишна

Видян 1178 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Окръжната прокуратура във Велико Търново внесе в съда обвинителен акт срещу баща насилвал дъщеря си. Димо П. е обвинен, че в периода от месец декември 2013г. до края на месец април 2014 г. в село в общ. В. Търново, в условията на продължавано престъпление, множество пъти – пет пъти на месец, се съвкуплявал с лице, ненавършило 14-годишна възраст и деянието е извършено чрез използване на положение на зависимост и надзор.


Повдигнато му е обвинение и за това, че в периода от месец май 2014г. до януари 2015г, в условията на продължавано престъпление, множество пъти - пет пъти на месец, се съвкупявал с лице от женски пол, ненавършило 14 години, като я принудил към това със сила и заплашване и деянието представлява особено тежък случай и лицето е негова дъщеря. Обвинен е и за това, че в периода от януари 2015 г. до август 2016 г., в условията на продължавано престъпление, множество пъти се съвкупявал със същото лице, ненавършило 18 години, като я принудил към това със сила и заплашване.

Обвиняемият е осъждан за престъпления против собствеността. Живеел на семейни начала и от това съжителство имал две деца – момиче и момче. През 2002 година обвиняемият бил осъден на лишаване от свобода. След като излязъл от затвора започнал да се държи грубо със семейството си и да упражнява физическо и психическо насилие спрямо тях. На дъщеря си посегнал когато била на 12 години, като за първи път осъществил полов акт с нея. Всеки път когато посягал на момичето обяснявал, че това е нещо нормално. Пострадалата изпитвала страх от баща си т.к. той много пъти я бил удрял и заплашвал, че ако не се съгласява с него няма да получава материални придобивки, ще я наказва и няма да я пуска да излиза с приятели. През 2014 година, момичето осъзнало, че това, което баща й прави с нея, е нередно и започнало да се съпротивлява на желанието му, докато през август 2016 г. взело решение да избяга от дома им и потърсило помощ в Отдел закрила на детето.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.