Свързани новини

14.12.2017 12:26

Путин: Бъдещето на Русия - силна страна с гъвкава политическа система

Видян 1191 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 В 11:00 часа московско време стартира традиционната пресконференция на Владимир Путин, която бе открита от говорителя на Кремъл - Дмитрий Песков.


„Смятам, че политическата, както и икономическата среда трябва да бъдат конкурентни. Политическото пространство трябва да бъде балансирано. Виждам бъдещето на Русия, като силна страна с гъвкава политическа система", коментира Владимир Путин на въпрос защо няма конкуренти, когато стане време за избори, предаде КРОСС.


"Защо няма конкуренция в момента? От 2000-та година до сега БВП на страната се увеличи на 75%, а производството на 60%. Въпреки кризата заплатите се увеличиха тройно. Успяхме да преодолеем демографската криза и да увеличим средната продължителност на живот с повече от 10 години. Преди началото на 2000 ние на практика живеехме в условия на гражданска война. Млади момчета заминаваха за Чечения.


За това, когато говорим за опозиция, хората започват да правят сравнения, да слушат какво предлагат другите и правят своите изводи", каза Путин.


"Не бих искал да засягам темата за моята предизборна програма всеки един кандидат трябва да я има. Аз на практика вече я имам" - отговори Путин.


"Не веднъж съм го повтярял, какво бъдеще искам за Русия. Тя трябва да бъде устремена в бъдещето, икономиката трябва да бъде построена върху новите технологии", коментира още Путин.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

козирог