Свързани новини

14.12.2017 09:34

Отново агресия на пътя, мъж разби устата на жена

Видян 1825 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Жена беше нападната брутално от мъж, който я засича на пътя. Сега тя търси справедливост. Търси и свидетели на случката, които да й помогнат, предаде Нова тв.


Инцидентът става на пряка на столичния булевард Г. М. Димитров.


Нападателят е на 59 години. Той няма криминално минало. Предполага се, че е бивш военен. Извикан е на разпит.


"Включи мигача и започна да ме избутва от пътя, в опит да с престрои в дясна лента, оказа се, че искал да завие по ул. "Лъчезар Станчев". Подадох сигнал, за да не ме удари, но той отново се засили да минава пред мен. Пуснах го, защото иначе щяхме да се ударим. Той започна да ръкомаха, а аз му отговорих с жестове, питайки го какво иска, при положение, че той е виновен", разказа потърпевшата.


Тя си мислела, че всичко е отминало, но малко след това непознатият мъж спрял колата си и тръгнал към нейната.


"Свалих прозореца, за да разбера какво иска да каже. Той викаше: каква си ти, какво искаш, защо свиркаш? Отговорих му: Не виждате ли, че ще ме ударите, откъде изобщо направихте завой, за да се престроите. В този момент той вдигна ръка, опитах се да затворя прозореца, но тъй вече беше вкарал лакътя си вътре и той успя с ръката си да ме удари "циганската" през устата. Аз веднага излязох и се развиках, защото за мен това не е нормално поведение, каквото и да е станало има друг начин да се решават спорове, а не с насилие, особено когато не си виновен", каза още Нели.


Тя разказа, че нападателят искал просто да продължи по пътя си, но тя настояла да изчакат полиция. Помогнали й две момчета, едното от които я посъветвало да снима колата му и да съобщи номера на телефон 112, където подала сигнал.


Докато продължавала разправията, мъжът се обърнал рязко към Нели и тя помислила, че отново ще я удари. Тогава инстинктивно го избутала.


"Оказа се, че в този момент очилата му са били в ръката и натискайки го, за да не ме удари, съм ги счупила, за което се извинявам, ще ги възстановя", добави младата жена.


След като идва полицията и ги разделя, всеки пише обяснения. Тогава биячът й казва:


"Аз нищо не съм ти направил, не съм те удрял, ти сама си прехапа устата". Полицаят се зачуди, защото няма как аз, каквото и да направя сама, така да се подуя и да се разкървави всичко. А той няколко пъти ме заплаши пред полицаите: "Ти ще си платиш за това".


Нели си е извадила медицинско и моли момчетата, които са й помогнали, както и други свидетели на пътя, да дадат показания в районното управление.


"Аз не искам нищо от този човек, не целя да го осъдя и да ми изплати обезщетение, искаме тези хора да разберат, че няма как така да решават проблемите, с агресия, и да остават безнаказани. В полицията ми казаха, че такива случаи продължават", заяви още пострадалата жена.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.