Свързани новини

07.12.2017 16:22

Родители дадоха бебето си на непозната и избягаха

Видян 1452 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Родители изоставиха бебето си в Перник, след като го дадоха на напълно непозната жена, помолиха я да го гушне и избягаха.


Сигналът е подаден в полицията днес, съобщи пред Дир.бг говорителят на Областната дирекция на МВР в Перник Венцислав Алексов.


Изоставеното бебе е на видима възраст 6-8 месеца и е момиченце.


Около обяд млади мъж и жена помолили музикалната педагожка Анита Георгиева, стояща пред банкова сграда, да задържи за минутка детето. Жената се отзовала, почакала, но родителите на бебето не се появили.


Понеже закъснявала за час в близката Природо-математическа гимназия, Георгиева взела пеленачето и го оставила в една от подготвителните групи към детската градина на ОУ "Св. Иван Рилски", което дели една и съща сграда с ПМГ, разказа директорът на училището Бойко Свиленов.


Родителите оставили и сак с памперси, дрехи, мляко, но не се появили. Училищното ръководство повикало полиция. Заедно със служителите на реда пристигнал и лекарски екип, който е отнесъл детето на преглед в местната болница.


Педагожката Анита Георгиева, на която било поверено на улицата, е била извикана по заместване за днес и утре в ПМГ, уточни директорът на гимназията Емилия Грозданова.


До момента родителите, изоставили пеленачето, не са открити.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.